Partneret nderkombetar 

Duke pasur një bashkëpunim të ngushtë me Agjencine Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore në Tiranë, Vinipharma, nëpërmjet departamentit të saj të regjistrimit, gjithmonë merr përsipër të ndjekë dhe të realizojë suksesshëm procedurën e regjistrimit të barnave, shtesave ushqimore dhe produkteve herbale.


Kështu, ne kemi vendosur marrëdhënie eficiente me shumë kompani ndërkombëtare si:

 

logo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partner
logo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partner
logo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partner
logo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partner
logo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partnerlogo partner 61