Mirësevini tek Vinipharma Medical Group

 

Mirësevini tek Vinipharma Medical Group, një nga kompanitë kryesore farmaceutike të tregut shqiptar me histori mbi 20 vjet.
Historikisht Grup VPh ka ndjekur një filozofi efektive biznesi duke shtuar kapitalet dhe aktivitetet e saj dhe duke u bërë
një nga kompanitë farmaceutike me serioze me një gamë të gjerë veprimtarish ne fushen e Shendetit.
Grupi VPh sot zhvillon aktivitet qe mbulojne fushen e Shendetit, Mirqenies dhe Ambjentit.
VPh eshte fokusuar në importimin e barnave dhe distribucionin e tyre në rrjetin e hapur të farmacive, Importin dhe distribucionin e
Materialeve te Mjekimit dhe Pajisjeve Elektromjeksore si dhe Laboratorike,Importin dhe Distribucionin e produkteve OTC dhe produkteve
Dermokozmetike dhe Ortopedike , Sherbimin DDD etj. Këto aktivitete zhvillohen nepermjet kompanive te pavarura pjese e
Grupit VPh si Vinipharma shpk; Euromed shpk; NaturalPharm shpk. Përvec kësaj,
Grupi VPh kryen aktivitetin e tij edhe ne territorin e Kosoves ku ka dhe zyren e saj te perfaqesise.

 

banner1al     

Farmacite tona

Me farmacine tone ne jemi krenare qe ofrojme nje sherbim te sigurt.

Ne ndihmojme njeresit ne rrugen e tyre per nje shendet me te mire.

Ne jemi ne gjendje per te ndikuar pozitivisht ne shendetin,sjelljen dhe formimin e njerezve per te ardhmen e kujdesit shendetesor.  

Shendeti eshte gjithcka !

farmacite

Te rejat

Logo partner 68
Logo partner 67
Logo partner 66
Logo partner 65
Logo partner 64
Logo partner 63
Logo partner 61
Logo partner 60
logo-partner_02
logo-partner_04
logo-partner_08
logo-partner_10
logo-partner_12
logo-partner_19
logo-partner_21
logo-partner_23
logo-partner_24
logo-partner_31
logo-partner_33
logo-partner_34
logo-partner_35
logo-partner_43
logo-partner_46
logo-partner_47
logo-partner_48
logo-partner_57
logo-partner_59
logo-partner_61
logo-partner_06
Previous Next